2008-11-20

Fortsatt utbyggnad av portfölj

Jag håller ständigt på att bygga ut min portfölj av sajter och nischer och nu har jag 4 nya sajter som ligger uppe.

Årstiden till ära så handlar 2 av sajter om julen och julklappar. Årets julklapp 2008 blev upplevelser. Det är helt rätt då upplevelser varit på stark frammarsch och måste köper just dessa.

Då det är en lågkonjuktur på G så passar det även med billiga julklappar, eller prisvärda julklappar om man föredrar det. Men roliga julklappar kan det ändå vara :)

Bröllopsgåva & konfirmationspresenter som jag också byggt har ingen koppling till den nuvarande årstiden, men kan ändå vara användabara sajter.

2008-11-16

Bloggar på egen domän

Jag har haft bloggar som subdomäner på exempelvis wordpress, men bestämde mig för att det var dags för dem att bli placerade på egna domäner.

Det är främst två anledningar till detta. Gratisbloggar har ofta regler som reglerar vad du får
använda den till, exempelvis så tillåter inte wordpress dig att ha annonsera eller leda trafik till annan sida. Gratisbloggar är dessutom begränsade i utformingsmöjligheterna. Du kan förvisso betala, men jag föredrar att styra över detta på en domän som jag själv äger.

Dessutom så är administratörerna i princip gud när det gäller att besluta om din blogg bryter mot reglerna eller ej. Då kan de stänga ner din blogg och denna typ av makt över det innehåll jag skapar är jag inte beredd att lämna över till dem.

Det finns dock en del fördelar att ha gratisbloggar, det går extremt snabbt att skapa en ny blogg och det finns mycket länkkraft att hämta från huvuddomänen genom kategoriseringen och tags.

De bloggar som jag flyttat är; sportslighet, lån, blandat, drömresa, drömjobb, fotboll & webbshopping.

2008-11-15

Söndag 081108

Jag är väldigt sen med att rapportera om vad som åstadkoms på förra seo-söndagen och jag kommer enbart att nämna vilka som jag gjorde.

Återigen blev det en presentsajt i fokus och denna gång handlade det om bröllopspresenter. Men du kan även läsa en massa matnyttigt på sajten om vigseln, bröllopsdagar & bröllopsfest.

Utöver den nya sajten så har jag även uppdaterat designen på 2 av mina gamla sidor. Den ena handlar om pokerregler, tex för Texas Hold-em men även för Omaha. Den andra handlar om betting och då är det blandat med exempelvis black jack, bingo, spela lotto, skrapspel osv.