2011-01-20

Vad övar du på?

Den frågan ställer Tanja Pitkänen dig på hennes hemsida Nutidframtid.se.

För ett tag sedan tog Tanja klivet ut och blev egen företagare. Och för att hon ska bli framgångsrik så ska hon hjälpa dig att nå framgång.

Framgång kan börja med att göra en liten förändring som att gå upp för trapporna istället för att åka hiss eller stora steg som att våga flyga trots rädsla.

Tanja lever som hon lär och har börjat ägna sig åt löpning med målet att spring New York Maraton 2011. Inte ett dåligt mål för en person som inte sprungit längre än milen tidigare och ett stort steg mot personlig framgång.

Eftersom jag har känt Tanja i många år och vet hur envis & målmedveten hon är, så tvivlar jag inte en sekund att hon kommer att fixa detta.

Läs mer om Tanja Pitkänen och om hennes äventyr på bloggen. Hon är en riktigt cool brud!

2011-01-11

Schyssta klappar

Utöver att jag fick en del trevliga julklappar av familj och vänner så har jag även fått en bra klapp av Knownhost.

Jag har ett konto hos Knownhost för Managed VPS. Det innebär att de sköter all support , likt när man har konto på webbhotell, med skillnaden att man mycket större kapacitet.

Jag använder Knownhost för min senaste satsning Önskelista.se, då denna kan komma att ha många besökare vilket ett vanligt webbhotellskonto inte hade klarat av.

Julklappen från Knownhost var iaf att de uppgraderar alla konton. Jag fick 250 Megabyte mer RAM, Diskutrymmet ökade med 20 gigabyte (50% mer)och bandbredden ökade med 1500 GB (150% mer).

Riktigt glad blev jag för detta. Knownhost har dessutom grym support, snabba svar och de hjälpte med mig till och med ett adwordsproblem som jag hade.

Mycket prisande, men det förtjänar de. Mycket värde för pengarna helt enkelt :)