2020-08-26

Die Eishockey-WM 2021

 Det är inte enbart i Finland som vi lanserar en sajt om Hockey-VM utan även i Tyskland. Detta gör vi som ett test. Dels för att se vad som krävs för att ranka (dvs hur hård konkurrensen är) men även för att prova hur vi kan hantera att sköta en sajt på ett språk som vi enbart delvis behärskar.

Denna gång använde vi oss av en egen skribent som frilansat för oss. Detta för att kunna jämföra med att anlita en byrå och bilda oss en uppfattning om det är att föredra eller om det helt enkelt är så att de är bra på olika saker och att vi anlitar dem för där de passar bäst. Även priset var något vi hade i åtanke.

Sajten finner ni på http://wm-eishockey.de/. Varför .de istället för .com? Efter att ha pratat med några tyskar så landade vi i att det ger ett större förtroende om det är en .de istället för en .com.

Denna gången gjorde vi keyword research själva. Dels för att prova men även då tyska är ganska likt svenska och vi läst tyska i skolan. Detta gjorde det mycket enklare att göra keyword research än det var på finska.

Nu ser vi med spänning fram emot vad som kommer att hända i rankingen. 

Inga kommentarer: