2007-11-17

Höj dina produkters / tjänsters trovärdighet

När du är ny som företagare kan det ibland vara svårt att övertyga kunderna om att de ska välja dina varor framför en redan etablerad konkurrent.

Du kan ha väldigt bra argument för din produkt, men de känner inte dig och väljer därför din konkurrent som de har ett förtroende för.

Då kan det vara en idé att få någon trovärdig person auktoritet på området att recensera dina produkter för att ge din affär en större trovärdighet. Du kan säkert få tag i någon om du är villig att lätta på plånboken. Men det är inte så optimalt när du är nystartad. Din trovärdighet blir dessutom högre om du får någon oberoende person att berätta att dina produkter än om du köper den tjänsten.

Därför är det bra att det finns gratisalternativ. Du kan tipsa en tidning om detta (både papper och elektronisk). Säljer du skönhetsprodukter så tipsa Katalogen Nyfiken Vital. De recenserar dina produkter och lägger dem till deras katalog. Detta är ett bra sätt att få fler besökare till din butik (oavsett om den är på ett gatuhörn eller på nätet).

Det lönar sig alltid att se sig omkring på nätet efter tips & idéer innan du köper den tjänst du söker.

Andra bloggar om: ,

Inga kommentarer: